Blanca Ferrer 

Llicenciada en Història de l’Art (Universitat de Barcelona) i en Disseny d’Interiors per EINA (Universitat Autònoma de Barcelona).

Després de finalitzar els meus estudis, vaig iniciar la meva carrera professional a Itàlia, on vaig viure dos anys a Milà. Allà vaig treballar a l’Studio Beretta Associati, on vaig realitzar projectes per a les botigues d’Ermenegildo Zegna, i posteriorment amb l’arquitecte Ettore Sottsass, amb qui vaig col·laborar en el disseny de les botigues Alessi de Milà.

En tornar a Barcelona, vaig treballar amb la interiorista Gloria de Pallejà, amb qui vaig realitzar projectes de reforma d’habitatges.

El 1996, vaig crear el meu propi estudi d’interiorisme.

Blanca Ferrer, especializada en reformas integrales e interiorismo, Barcelona
BLANCA FERRER ESTUDIO

El meu objectiu és
crear espais funcionals i
acollidors, adaptats a cada necessitat

Seguimiento personalizado de todas las fases de la reforma llevada a cabo por Blanca Ferrer Estudio

Projectes integrals

Especialitzada en projectes integrals per a pisos, apartaments, cases, segones residències i oficines. Treballo en la redistribució dels espais i la reforma completa dels mateixos, incloent banys, cuines, instal·lacions elèctriques, climatització, tancaments, ...

Detalle de acabado en una obra de Blanca Ferrer Estudio

El meu objectiu

El meu objectiu és crear espais funcionals i acollidors, adaptats a les necessitats dels meus clients.

Detalle de acabado en una obra de Blanca Ferrer Estudio

Els detalls

Una obra sempre es completa amb els petits detalls, com el disseny d'interiors d'armaris a mida, una il·luminació ben cuidada, la selecció de mobles i els acabats decoratius de parets i terres, així com les teles i els colors que creen l'ambient perfecte.

Materials naturals

En els meus projectes, faig servir materials naturals com pedra, fusta, microciment, ferro, acer i zinc, combinats amb teixits naturals i mobles de disseny propi, així com creacions de vanguarda i peces antigues. El resultat és una combinació acollidora i contemporània.

La Meva implicació

El contacte directe amb els clients és fonamental per a mi. Mantinc reunions periòdiques per intercanviar idees i conèixer les seves necessitats, perquè crec que la complicitat i la comunicació fluïda són la clau per fer realitat un projecte a mida.

Com treballo

Em faig càrrec de dirigir l'execució dels projectes i coordinar els diferents professionals implicats. Abans de començar l'obra, lliuro un dossier complet amb plànols detallats i pressupostos desglossats.